OK TRUCKS, BREND POSVEĆEN PRODAJI I MARKETINGU POLOVNIH VOZILA SERTIFIKOVANIH OD STRANE IVECO

KROZ PREGLED VOZILA - DO SRCA

Naša vozila prolaze niz provera i pregleda prema utvrđenom postupku prije nego što se stave na tržište. Dakle, iako su naša vozila polovna, naši kupci mogu biti sigurni da će dobiti vozila koja nisu samo pouzdana, već i u savršenom stanju

PREMIUM, COMFORT ILI STANDARD - SLUŽIMO SVAKOJ POTREBI.

Svaki kupac ima različite zahteve - takođe u pogledu cene i pripreme vozila. Na temelju njihovih specifičnih karakteristika, kao što su godište, kilometraža i popravka, vozila su podeljena u tri kategorije - PREMIUM, COMFORT i STANDARD - kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe kupaca.

OD STAROG DO NOVOG

Za sve popravke na vozilima koristimo samo originalne dijelove i komponente IVECO. To osigurava da je vozilo dobro opremljeno za odlazak na sledeću misiju sa svojim novim vlasnikom.

ISTE PREDNOSTI KAO I ZA NOVO VOZILO

Naša ponuda uključuje dodatne usluge, kao što su paketi garancija koji vrede u celoj Evropi, usluge mobilnosti, leasing i finansijska rešenja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg polovnog vozila prema njihovoj poslovnoj primeni kako bi dobili najbolju vrednost za novac

CELA PRIČA

OK TRUCKS prisutan je u više od 20 zemalja. Profesionalni tim podržava naše kupce u odabiru najprikladnijeg polovnog vozila prema njihovoj poslovnoj primeni kako bi dobili najbolju vrijednost za novac. A u slučaju da imate problema sa svojim vozilom, na usluzi vam je naš 24-satni besplatni broj za pomoć. Uopšte, svaka IVECO radionica može ponuditi brzu i jednostavnu pomoć. Dakle, svaki kupac, bez obzira gdje se nalazio, lako može pronaći kompetentnog kontakta u blizini.

OK TRUCKS, puna paleta polovnih vozila pouzdanih kroz vrijeme.