PRE OWNED IVECO STRALIS E6 2016 - 2017

24 MESECA GARANCIJE NA POGON SA UKLJUČENOM TELEMATIC USLUGOM*

  • Icon
    SEDMIČNI IZVEŠTAJI ZA UŠTEDU GORIVA I REDUKCIJE CO2
  • Icon
    PROAKTIVNA USLUGA ZA POBOLJŠANJE PERFORMANSA VOZILA

Preuzmi brošuru

*Iveco Xtended Life + ATS, važi za motor, menjač, osovine i sistem kontrole izduvnih plinova prema generalnim uslovima, za 24 meseca i maksimalnom kilometražom od 120000 km godišnje. Kampanja je važeća za izabrana polovna vozila i važi.

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Обавезна поља су означена са *.

Молимо одговорите на све наредне изјаве

Pročitao/la sam Obaveštenje o privatnosti i dajem svoju saglasnost u svrhe i obrade koji su detaljno navedeni u nastavku:

Marketing: za obradu mojih podataka od strane IVECO S.p.A.Company, u štampanom izdanju, automatskim ili elektronskim putem uključujući poštu ili e-poštu, telefonski (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i na bilo koji drugi način (npr. kroz veb-stranice, mobilne aplikacije), sa ciljem slanja komercijalne komunikacije kao i oglašavanja proizvoda i usluga.

Marketing trećih strana: komunikacija mojih podataka filijalama i članicama kompanije IVECO S.p.A.Company, grupe CNH Industrial Group, kao i ovlašćenim prodavcima i njihova distribucija i obrada u svrhe slanja komercijalne komunikacije, kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga radi obavljanja istraživanja tržišta.