USLUGA POMOĆI ZA VAS

BEZBRIŽNOST ZA VOZAČE I KAMIONE Naša tri servisna paketa (BRIGA ZA VOZAČA, BRIGA VOZAČA I KAMIONA, PAŽNJA O PLAĆANJU) brinu se o onome što je najvažnije. Počevši od zdravlja i sigurnosti ljudi, preko sigurnosti vozila i tereta, pa sve do bezbrižnosti za vozača i za kamion.Za više informacija o našim fleksibilnim paketima prilagođenim vašim potrebama, obratite se svom OK TRUCKS centru.

  • Pokrivenost u celoj Evropi
  • Namenski broj pomoći 24/24, 7/7 dana
  • Višejezični pozivni centar
PREUZMITE BROŠURU TOP CARE

Molimo da popunite obrazac. Uskoro ćemo Vas kontaktirati

Molimo unesite telefonski broj.
Neispravna e-mail adresu.

Обавезна поља су означена са *.

Молимо одговорите на све наредне изјаве

Pročitao/la sam Obaveštenje o privatnosti i dajem svoju saglasnost u svrhe i obrade koji su detaljno navedeni u nastavku:

Marketing: za obradu mojih podataka od strane IVECO S.p.A.Company, u štampanom izdanju, automatskim ili elektronskim putem uključujući poštu ili e-poštu, telefonski (npr. automatski telefonski pozivi, SMS, MMS, faks) i na bilo koji drugi način (npr. kroz veb-stranice, mobilne aplikacije), sa ciljem slanja komercijalne komunikacije kao i oglašavanja proizvoda i usluga.

Marketing trećih strana: komunikacija mojih podataka filijalama i članicama kompanije IVECO S.p.A.Company, grupe Iveco Group, kao i ovlašćenim prodavcima i njihova distribucija i obrada u svrhe slanja komercijalne komunikacije, kao i oglašavanja njihovih proizvoda i usluga radi obavljanja istraživanja tržišta.